Avui, com cada dimarts, hem entrat al Rebost amb Gustavo Turon. I hem realitzat un programa d’aquells intensos i carregats de bons continguts. A primera hora, hem parlat amb Adam Sáez, de la pastisseria Xocosave de Riudoms, guanyador del premi al millor panettone de tot l’Estat Espanyol. Amb el jove cuiner d’Ulldecona Nouredinne Jalloul, hem pogut parlar de l’Asssociació de Joves Cuiners Gurume, per valoració de la importància que els joves cuiners i cuineres de les nostres terres es donin suport els uns als altres i treballen conjuntament com a col·lectiu. A la conversa s’hi ha sumat Marc Castells, de Marisc Mediterrani, qui, conjuntament amb Noureddine, ha valorat la qualitat de l’ostra del Delta i ens ha parlat de l’anunci de la seva empresa que TV3 i el canal 3/24 han estrenet i emetran durant aquest mes i el vinent.
Per acabar, hem parlat de cuina biodinàmica amb la cuiinera Iolanda Bustos, qui ens ha donat una lliçó en la matèria. De la seva mà, ens hem endinsat en un territori poc conegut per a molts de nosaltres, però que ella coneix com el palmell de la mà i del qual n’és una amfitriona genial. Hem parlat de flors, plantes i colors i ens hem contagiat de la seva passió i coneixements.