Fabiola Castaño Llaó és la nova incorporació de Joan Alginet a la llista d’ERC  Deltebre. Alginet l’ha presentat com “una dona compromesa amb l’educació  pública i de qualitat i disposada a ajudar als més necessitats i que treballarà per  fer un Deltebre millor des del govern republicà”.

Fabiola Castaño Llaó, nascuda el 1980 obté el títol de Tècnic Especialista  Administratiu el 1999 i el de Tècnic superior en Administració i Finances el 2001. El  2019 obté l’acreditació de la capacitació lingüística d’Anglès B2 en la UOC on està  estudiant el grau en Administració d’Empreses. Ha treballat als Serveis Territorials  d’Educació a les Terres de l’Ebre fins al gener del 2020 que va aconseguir la plaça a la  secretaria de l’Institut de Deltebre que està ocupant actualment.

A més al tenir fills, un  de 16 i una de 9 anys, ha estat membre de la junta de l’AMPA de l’Escola de  l’Assumpció i la seva implicació amb la lluita per una educació digna i de qualitat, la va  portar a ser presidenta territorial de les terres de l’Ebre de la FAPAC. Per aquell  període també estava com a secretaria de Caritats de la parròquia de l’Assumpció.