Des de fa un parell de setmanes  estan en marxa les obres de millora i “dignificació” de la Plaça Vint de Maig de Deltebre. El projecte engloba una actuació de 8.400m i permetrà guanyar més espai i, per tant, augmentar la funcionalitat de la plaça per a la celebració d’esdeveniments. El projecte preveu l’ampliació lateral de la plaça, ja que es reduirà els 4 carrils de circulació a dos, conservant les places d’aparcament.

A més, entre les millores previstes, s’inclouen dues fonts, la renovació de l’enllumenat a LED, una zona de jocs infantils per als xiquets i xiquetes, la instal·lació de mobiliari urbà i l’increment de les zones verdes amb la plantació de nous arbres. També s’instal·laran pèrgoles per crear espais d’ombra.

En una visita d’obres, l’alclade de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que l’actuació permetrà “dignificar un espai que ha d’esdevenir eix vertebrador a partir de la seva polivalència”.  Segons Soler, les obres permetran crear un espai “més amable i que facilitarà la celebració d’esdeveniments amb l’ampliació de la seva superfície”.

El cost d’aquestes obres s’eleva als 360.257,03 €. Per aquesta actuació, l’Ajuntament de Deltebre ha gestionat i compta amb una subvenció de 150.000 € del departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a la millora de la mobilitat urbana.