L’Ajuntament de Deltebre ha convocat els XXVI Premis Literaris Terra de Fang en les modalitats de Narrativa breu, Poesia i el XXIV Premi Especial Autor Local.

Poden optar als premis els escriptors i escriptores sense límit d’edat i de qualsevol nacionalitat, que presenten obres de narrativa originals i inèdites, escrites en català. En el XXIV Premi Especial Autor Local s’establixen les categories juvenil (entre els 12 i els 18 anys) i adult (a partir de 18 anys). Cada autor només pot presentar un treball per modalitat.

L’editorial Onada Edicions publicarà l’obra guanyadora del premi de Narrativa breu dins la col·lecció “Narratives Minor”, i la guanyadora del premi de Poesia, dins la col·lecció “Poesia”. En tots dos casos, hi farà constar a la portada que l’obra ha merescut el XXVI Premi Literari Terra de Fang de Deltebre de la modalitat que correspongui.

El termini de presentació dels treballs acabarà el dia 30 de juny de 2023. Els premis es lliuraran en el transcurs d’un acte convocat amb esta finalitat, la data del qual s’anunciarà públicament. Podeu consultar totes les bases aquí.