La companyia Delta Teatre participarà en la XVII Mostra de Teatre La Cala l’Ametlla, que se celebra durant els mesos d’abril i maig a l’Ametlla de Mar. L’objectiu d’aquest certamen és enriquir la cultura teatral del municipi i oferir una visió variada del teatre amateur del territori, així com establir un intercanvi entre els diferents grups escènics.

Durant aquesta mostra, Delta Teatre presentarà l’obra “Tres sogres millor que dos!”, una comèdia que tracta sobre els prejudicis i les dificultats que han de superar els protagonistes per mantenir la seva relació sentimental, la qual és qüestionada per terceres persones. Els actors i actrius que formen part d’aquesta obra són Dani Bonet, Elena Queral, Conxita Pagà, Marisa Torné i Raquel Arques.

La directora de l’obra i presidenta de la companyia, Cinta Torné, ha destacat que “estem molt contents de poder participar en aquesta mostra, ja que ens permetrà donar a conèixer la nostra feina i gaudir del teatre amateur del territori”. Torné ha afirmat que “esperem que el públic que assisteixi a la mostra gaudeixi de l’obra tant com ho hem fet nosaltres durant la seva preparació”.

A més de l’obra de Delta Teatre, la mostra també inclou altres representacions com ‘Taxi’ del Pastisset Grup Teatre de Ferreries (22 d’abril), ‘Un Lloc Comú’ del Grup Escènic SCER (6 de maig), ‘La Rebel·lió d’un Món de Contes’ dels Infantils del Grup escènic de la SCER (7 de maig) i ‘Comèdia Negra'” del Grup Escènic SCER (20 de Maig).

La representació de Delta Teatre tindrà lloc el proper dia 14 de maig a les 19.00h, – si no hi ha cap modificació per part dels organitzadors-.

Les entrades per a la mostra tenen un preu de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis i es podran adquirir una hora abans de la representació. La companyia Delta Teatre agraeix a l’organització de la mostra per haver-los convidat i espera que aquesta iniciativa cultural continuï en el futur per promoure el teatre amateur de les Terres de l’Ebre.