Castrelo de Miño ha acollit aquest cap de setmana, el Campionat d’Espanya de Rem Olímpic per a les categories d’Aleví, Infantil i Veterà. L’esdeveniment organitzat per la Federació Espanyola de Rem amb la col·laboració de Diputació, Concello de Castrelo de Miño i el Club Nàutic local, ha comptat amb la participació de 79 clubs pertanyents a Galícia, Astúries, Cantàbria, Navarra, Aragó, Catalunya, Valenciana, Andalusia, Madrid i Euskadi. Entre totes les categories, en masculí i femení, han competit 1.100 participants.

La victòria ha estat per al CN Sevilla, seguit en segon i tercer pels també clubs sevillans, CR Guadalquivir i Circulo de Labradores. Les Terres de l’Ebre han competit amb 23 embarcacions, 11 del CN Amposta, 6 del CR Tortosa, 4 del CN Sant Carles de la Ràpita, i 2 del CR Delta de Sant Jaume d’Enveja.

El CN Sant Carles de la Ràpita, ha estat un dels vuit equips en ocupar la quinta posició, per la medalla d’or del 4 scull aleví amb Kevin Pop, Martí Navarro i Arnau Vega, amb quinta plaça del CR Tortosa amb Àlex Besalduch, Didac López, Iago González, Cosmo Andreu Per part del Club Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja, medalla de plata del 4 scull de Paula Castelló, Blanca Arques, Martina Llambrich i Noa Quinquilla, i quinta posició de Manel Gilabert en skiff infantil.

Tres medalles de bronze per al CN Amposta amb el doble scull aleví de Santiago Osta i Sara Roca, l’infantil femení de Dana Bria i Júlia Tomàs, i el masculí de Marc Gisbert i Iker Ibáñez, i quart lloc per al 4 scull aleví de Jana Guasch, Alba Morales, Zoe Querol i Marta Navarro.

Font: Enric Algueró, ebresports.cat