La mitjapunta de sant Jaume d’Enveja, Laura Tomàs, de 27 anys, procedent de la UD Logroñés de Primera Nacional, va arrencar dimarts dia 1 d’agost la pretemporada amb el seu nou equip, el CFF Zaragoza de la 2a RFEF (la tercera categoria del futbol estatal femení) sota les ordres de Samuel Luna que continua al càrrec de l’equip aragonés per tercera temporada consecutiva.

Uns primers entrenaments que serviran per a agafar el to físic després de l’aturada estiuenca i anar avançant també en tècnica i estratègia de cara a la campanya 2023-2024. Durant la posada a punt han previst un total de cinc tests amistosos que arrancaran el proper dijous dia 10 d’agost rebent la visita de l’AEM de Lleida de la 1a RFEF. Dilluns dia 14 afrontaran un duel d’entrenament davant el conjunt filial i el mateix diumenge 20 disputaran un altre xoc de preparació també a casa davant el filial de l’Atlhetic de Bilbao de 1a RFEF. El 26 d’agost disputaran un triangular a casa davant els equips de la categoria immediatament superior, l’Osasuna i el DUX Logronyo i tancaran la posada a punt visitant al València CFF de la Primera Divisió Femenina, darrer test abans d’arrancar la lliga que encara no coneixen el rival per no haver sortit el calendari oficial.

Un pas més en la seua trajectòria

Laura Tomàs, es va formar en les categories inferiors del FC Barcelona, amb els equips, cadet, juvenil i el filial, per continuar la seua activitat futbolística a l’equip de futbol-7 de la UE Sant Jaume on va ser la màxima realitzadora. Va incorporar-se al Tortosa-Ebre la temporada 2019/20, abans del seu fitxatge per la UD Logroñés i posterior amb el Cadis CF durant una temporada. Després d’una temporada va retornar al conjunt de la Rioja on va aconseguir marcar 16 gols durant la campanya passada 2022-2023.

La futbolista del Montsià destaca per la seua capacitat d’associar-se, distribució de joc i pegada com ho ha demostrat en tots els equips per on ha passat. Amb el reforç de la jugadora ebrenca Laura Tomás són cinc incorporacions les que ha fet el conjunt aragonés de cara al proper curs. Juntament amb ella s’han incorporat a l’equip aragonés la migcampista procedent del Màlaga, Tatiana Rodríguez; la portera Sónia Baena que recala des del CFF Madrid ‘B’ amb qui la temporada passada va quedar campiona de lliga i va ascendir a la 1a RFEF; la mitjapunta Andrea López procedent del filial madrileny amb qui va marcar vuit gols el curs passat, sent una de les peces claus en l’ascens de les madridistes; i la lateral Laura Pascual que arriba de l’UDG Tenerife i que té una capacitat per arribar a l’atac com ho demostra el fet d’haver aconseguit marcar sis gols durant l’exercici anterior amb qui va disputar un total de vint-i-set partits.

A elles se sumen les jugadores que han renovat el seu contracte respecte a la temporada passada com Teresa Rey, Marta Valero, Elena Casao, Judith Sainz o Cris Beltrán. La presència de jugadores del filial serà també una constant en la dinàmica del primer equip donant així continuïtat a la bona línia mostrada per les jugadores de la pedrera, al llarg del curs anterior.

 

Font: Ebreesports