L’Sporting Club de Huelva i va començar el passat 31 de juliol les sessions de pretemporada amb l’ampollera Laia Ballesté a les seues files. La jugadora seguirà a Huelv, a la màxima categoria del futbol femení espanyol, i amb l’objectiu d’assegurar la permanència de l’equip per divuitena temporada consecutiva.

La jugadora de l’Ampolla ha estat una de les 13 renovades, juntament a Chelsea, Zala Mersnik, Patri Ojeda, Sandra Castelló, Maria Ruiz, Ana Carol, Paula Romero, Raiderlin Carrasco, Sofia Hagman, Bàrbara, Patricia Hmírová i Cristina Gey, i s’han produït els fixatges d’Isina, Cienfu, Katarzyna Bialoszewska , Anna Margraf, Yannel Correa, Miku, De Filippo, i Katarzyna Konat, i les baixes d’Amanda Edgren, Athena Kühn, Patrycja Balcerzak, Vanesa Santana, Laura Blasco, ADT, Therese Simonsson, Berglind Ágústsdóttir, Stefanie da Eira i Stephannie Blanco.

El club de Huelva iniciarà la competició visitant el Levante Las Planas, i tancaran la temporada a casa contra el Reial Madrid. La competició començarà el dissabte 9 de setembre i finalitzarà el divendres 16 de juny.

La defensa central de l’Ampolla de 23 anys i 1,71 metres d’alçada, complirà la tercera campanya consecutiva a l’èlit del futbol espanyol, després d’arribar l’any passa a l’Sporting de Huelva procednet de les files del Rayo Vallecano, una experiència no massa positiva, amb descens inclòs, i moltes situacions extraesportives al club.

Laia Ballesté va començar la seua trajectòria futbolística al Tortosa-Ebre (2014-16), incorporant-se després  al Joventut Almassora (2016-17), València Fèminas B (2017-19), obtenint en la segona temporada l’ascens a la Liga Reto Iberdrola i Deportivo Alavés (2019-20). Fa dos temporades va fitxar per l’EDF Logroñés B, però passant al primer equip de la Liga Iberdrola, amb el que va assolir el subcampionat de la Copa de la Reina, perdent la final amb el FC Barcelona. Va ser també una jugadora fixa en totes les categories de futbol base de la selecció catalana, amb la que va assolir el títol de campiona d’Espanya amb la sub-16 i sub-18.

Font: Ebresports