Deltebre ja es troba en Festa Major. Este dijous 10 d’agost es va donar el tret de sortida a les festes amb l’acte de presentació de les pubilles i el pregó que enguany ha anat a càrrec del músic Joan Rovira,  que va convertir el seu discurs en un agraïment al poble de Deltebre.

Rovira va explicar i reivindicar les seues arrels deltebrenques, ja que tota la seua família paterna és originària de Deltebre, i també va explicar com es va iniciar en el món de la música de la mà d’alguns dels grups locals de Deltebre i també als bars musicals de la població entre les dècades dels anys 90 i els 2000. És per això que Joan Rovira va explicar la gran estima que té a la població de Deltebre. Escoltem un moment del pregó

En el seu discurs LluÍs Soler va fer referència al canvi d’ubicació del recinte de les festes d’enguany, i  va explicar tot l’esforç que s’ha fet per habilitar el nou espai i també per aconseguir nous espais d’aparcament. Segons Soler, amb el canvi d’espai s’ha aconseguit un recinte de ball més gran, una plaça de bous més gran i més lloc d’aparcament:

La Festa Major continuarà este divendres amb el tardeo de festes, al recinte de ball i a la nit amb bou capllaçat nocturn i bou embolat.

Podeu recuperar l’acte de presentació de pubilles i el pregó en el següent vídeo: