L’Ampolla celebrarà enguany la 32a edició del Certamen de Música Clàssica i Popular Eloi Mestre, una cita imprescindible de l’estiu a l’Ampolla i en el que enguany s’han programat 4 concerts entre el 15 i el 18 d’agost. Tots els concerts seran gratuïts i a excepció del concert inaugural, la resta es faran a la plaça Catalunya de l’Ampolla a les 23.00 hores. La regidora de Cultura, Gemma Caballé, ha destacat que el certamen inclou concerts “amb estils musicals per a tots els gustos, des de la música clàssica fins a la popular, ja que volem arribar a tots els públics”.

El certamen començarà el dimarts 15 d’agost amb el concert de veu i piano  de la soprano Andrea Martí i el pianista Soojeong Joo que tocaran a l’església parroquial a partir de les 23 hores. El dimecres 16 d’agost serà el torn de Josep Maria Bonet, el músic afincat a l’Ampolla, que oferirà un concert amb música jazz, blues i country. Dijous 17 actuaran en directe Pili Cugat i Carlos Luprian que duran a l’Ampolla el concert espectacle ‘+ aire. Cançons per tornar a respirar’. El certamen es clourà el divendres dia 18 d’agost amb el concert de la Banda de Música de Falset.

Gemma Caballé ha recordat que Eloi mestre va ser un professor i músic que va viure durant molt anys a l’Ampolla i que va ser “una persona molt estimada i molt reconeguda en l’àmbit musical”. El certamen suma ja 32 edicions i la regidora ha agraït també la implicació dels familiars d’Eloi Mestre per tal que el certamen pugui continuar celebrant-se.