L’intens aiguat que ha afectat este matí el litoral de les Terres de l’Ebre ha deixat acumulacions d’aigua molt importants a tot el delta de l’Ebre. A Deltebre s’han comptabilitzat fins a 147 litres, una quantitat d’aigua que ha causat diverses incidències al municipi. Segons ha informat l’Ajuntament, hi ha inundacions en diversos carrers i equipaments municipals. Ha calgut tallar al trànsit diversos carrers del municipi i l’aigua acumulada ha afectat també els baixos d’alguns edificis i vivendes de planta baixa. Arran de la situació, esta tarda de divendres han quedat es suspeses les classes als centres educatius, i també han quedat tancats al públic el Centre Cultural del Delta i el Centre Esportiu del Delta. L’Ajuntament està treballant per a restablir la normalitat i  ha demanat a la ciutadania limitar la circulació i la mobilitat de la ciutadania i només desplaçar-se en els casos d’extrema necessitat i urgència.

En el cas de Sant Jaume, a causa de la pluja han quedat suspeses les classes d’esta tarda de l’Escola Sant Jaume i de l’Escola Bressol Ferrer Guàrdia. A més, també hi ha hagut inundacions de carrers i baixos.

A l’Ampolla també s’ha viscut una situació complicada a causa de la pluja acumulada al llarg de tot el matí: la plaça González Isla s’ha inundat i ha quedat tallada al trànsit, així com també  i ha calgut tallar a la circulació l’N-340.