Este dijous i divendres es farà a Deltebre un càsting per a la nova sèrie ‘Delta’ que es gravarà esta tardor al delta de l’Ebre. Este estiu ja es va obrir un càsting per a diferents perfils d’actors que han de participar a la sèrie i en el càsting d’esta setmana, que es durà a terme al Centre Social lo Barracot de Deltebre es busca homes i dones de totes les edats, majors de 16 anys, amb o sense experiència prèvia, i que participaran com a figurants a la sèrie. A més, des de la productora s’ha informat que s’ha de gravar diverses seqüències al port i necessiten, per tant, pescadors reals i gent que sàpiga moure’s entre vaixells i aparells de pesca. També busquen persones que es dediquen a l’agricultura.

El càsting es durà a terme entre dijous i divendres, matí i tarda, en horari de 10h a 13h i de 16h a 20h. Per participar només cal presentar-se al Centre Social del Barracot amb el DNI i número d’afiliació a la seguretat social. Cal tenir en compte que la participació a la sèrie estarà remunerada i amb alta a la seguretat social.

Esta minisèrie  es rodarà a la tardor al delta de l’Ebre, estarà dirgida per David González, que ha participat en sèries com Merlí o Moebius i també ha dirigit  dirigit La Dignitat (2019) o El vestit (2017) i estarà produïda per Veranda TV, una de les gran productores de sèries a Catalunya.

De moment, encara no es poden donar més detalls sobre la minisèrie i l’únic que es sap és que tindrà sis capítols i es rodarà a la tardor.