A partir d’este divendres dia 6  i fins al 29 d’octubre , Deltebre viurà una nova edició de la ruta de tapes, Volta i Tapa’t, que s’impulsa conjuntament  entre l’Ajuntament de Deltebre i l’associació FECOTUR.  

En aquesta ocasió, són 6 els bars, restaurants i fleques que participen oferint l’opció de tapa  més beguda per un import de 3,80 €. Les tapes presentades combinen els sabors i el producte  de l’essència del Delta i del territori, i en la seva elaboració han comptat amb la col·laboració  de Pau Castells, cap de cuina del restaurant Les Moles, guardonat amb Estrella Michelin.  

El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, ha agraït la implicació dels  diferents establiments participants en aquesta iniciativa, i ha explicat que “el Volta i Tapa’t té  com a objectiu principal que els veïns i veïnes, però també els visitants, puguin gaudir en un  format diferent del producte i de la gastronomia de Deltebre i del Delta de l’Ebre”. Castro també  ha ressaltat que “la ruta de tapes, en conseqüència, també esdevé una oportunitat per a la  dinamització de l’economia local i complementa a Mescla i les diferents jornades  gastronòmiques que s’impulsen durant l’any”.  

La presidenta de FECOTUR, Estela Alcalà, ha detallat que “des de l’associació sempre estem  oberts a totes aquelles propostes i iniciatives que suposen un valor afegit per als comerços, i  que ens ajuden a donar a conèixer i a projectar dos dels nostres trets diferencials com a  municipi i territori: el producte i la gastronomia”. 

Els restaurants participants en aquesta edició són el restaurant Lo Mut, restaurant Rull, Sushi  MC, Casa Nicanor, Bonsai Lounge Bar i Granja Gil. Tota la informació es pot consultar a la  web de l’Ajuntament de Deltebre.