El Nàstic de Tarragona A ha estat el guanyador  de la VII edició del torneig Juan Aliau “Lo Magre” en categoria Aleví organitzat per la UD Jesús i Maria i que va celebrar-se el passat dijous 12 d’octubre.

Es va viure un gran torneig amb 16 equips participants. El Nàstic de Tarragona A va ser el campió del Torneig després d’empatar 1-1 a la gran final  amb el València C.F. i imposar-se a la tanda de penals amb dos grans aturades del seu porter Gerard.

Els Pallaresos van quedar els 3rs classificats en guanyar al Vallderrobres, seguit del 5è classificat el Sant Pau Apòstol i el Santes Creus, en 6è lloc.

El MVP del torneig va ser Sergio el jugador del València CF, com a millor porter Gerard del Nàstic de Tarragona acompanyat del seu company Edgar, millor jugador del torneig.

Des de l’organització destaquen que “es va viure un torneig amb molt bons partits de futbol, en molt bon ambient entre aficions, i  on es va poder gaudir d’un gran torneig per recordar a Joan Aliau “Lo Magre”, mític porter de la UD Jesús i Maria”.