Avui, com cada dimarts, hem entrat al Rebost amb Gustavo Turon i ho hem fet amb la companyia del xef Fran López de Villa Retiro, que compta amb dues Estrelles Michelin, i amb qui hem reivindicat l’estat del sector de l’hostaleria i l’esforç i la dedicació que va lligada amb l’ofici de cuiner. Tot seguit hem parlat de la cuina de Villa Retiro, una cuina referent al territori que cuida i promociona el producte i les matèries primeres del nostre territori.
A la segona hora del Rebost, hem pogut parlar amb Eduardo Quintana, xef del restaurant càntabre La Bicicleta, que també compta amb una Estrella Michelin i que va marcar un abans i un després en la manera d’entendre el negoci del xef del restaurant Les Dunes, Sergi Pinyol. Amb tots dos hem parlat de passió. De la passió que cal per treballar en el món de la gastronomia. Eduardo, un artista dels fogons, ens ha parlat de la capacitat de seguir allò que dicta el cor, el moment, l’ara, per tal de sentir-se més a prop de la felicitat que es pot assolir treballant a l’hostaleria. Un Recapte deliciós!