L’equip Benjamí A de la UD Jesús i Maria, entrenat per Aleix Franch, s’ha proclamat campió del Torneig Football Cup Barcelona, aquest passat cap de setmana del 28 i 29 d’octubre, disputat al complex esportiu futbol Salou. Un torneig internacional que englobava totes les categories de futbol base tant masculí com femení amb 1.500 equips participants i 43 països i on el Benjamí de la UD Jesús i Maria, no ho va tenir gens fàcil per assolir el títol amb partits molt igualats i de molta intensitat.

Després de la gran fase de grups del dissabte matí on el benjamí de la UD Jesús i Maria, aconseguia guanyar els 3 partits amb una gran imatge i joc, passava a les semifinals del torneig. El diumenge va guanyar per 2-0 a les semifinals al Dynamic Coaching d’Irlanda, amb un partit molt igualat fins al final.

La final va ser contra la UE Alella, on abans d’acabar la mitja part Ivan podia fer l’1-0 per al Jesús i Maria. A falta de 5 min per al final del partit, l’Alella empatava. A la tanda de penals, van obtenir la victòria per 2-0, proclamant-se així campions de la 23 a edició del torneig Football Cup Barcelona.

Ivan Zaragoza va ser escollit millor jugador del torneig i Dani Torres després de parar 4 penals, juntament amb el 2n porter de l’equip Hèctor, van ser escollits els millors porters del torneig.

“El Jesús i Maria, continua apostant al màxim pel seu futbol base i per donar la millor formació a tots els seus jugadors i jugadores per continuar creixent i assolint objectius com aquest”, han assegurat des del Club.