El tret de sortida a la XI Setmana del  Comerç, que enguany porta per lema L’Ampolla és màgica, gaudeix del seu  comerç, va ser el divendres 10 de novembre, a les 20.30 hores, a la sala de  plens de l’Ajuntament de l’Ampolla, on es va distribuir el material que la  Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha preparat per als  comerciants que hi participen. Així, de l’11 al 19 de novembre, els 36  comerços del municipi adherits a la iniciativa decoraran els seus aparadors  i oferiran ofertes i promocions preparades per a l’ocasió. El dissabte 11 de  novembre, durant el matí, la Rondalla Suc d’Anguila i Guardet van alegrar  amb la seva música els carrers i establiments de la població. A la tarda, la  Banda Juvenil, dirigida per Antoni Alburquerque, i el Conjunt instrumental  de l’Escola de l’Agrupació Musical Rapitenca va fer una roda d’instruments  per conèixer els instruments de banda i van oferir un concert obert al públic.  

D’aquesta manera, cada dia de la setmana es promouran campanyes per  potenciar els diferents productes dels establiments i fomentar el comerç  local. Les iniciatives es basaran en diferents temàtiques: dilluns, la  campanya porta per nom El món ens mira per aprofitar les xarxes socials;  dimarts, es promocionarà el producte estrella de cada negoci; dijous, la  campanya es basarà en Fem Màgia, un dia de regals i descomptes;  divendres, es titula Et convido, perquè cada establiment pugui oferir algun  obsequi com un dolç o una copa de cava quan els visitin; i dissabte, porta  per nom Digues la teva, en aquest cas els clients tenen la paraula.

També hi ha previst per al dimecres 15 de novembre, una xerrada i un  reconeixement a totes les persones jubilades darrere d’un taulell i que han  format part del teixit comercial de l’Ampolla. 

Campanya Compra, guanya i balla! 

Així mateix, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de l’Ampolla ha  impulsat la campanya Compra, guanya i balla!, que comença aquest dilluns,  13 de novembre. Per participar-hi s’ha d’adquirir una targeta, que s’obté de  manera gratuïta als establiments adherits a la campanya o a la Biblioteca  Municipal. Un cop es té aquest llibret, s’han de comprar o adquirir serveis  per valor de 30 euros o una quantitat superior a qualsevol establiment o  comerç adherit a la Setmana del Comerç 2023 -es poden acumular diferents  compres a un mateix comerç fins a aconseguir la quantitat de 30 euros-. El  comerç posarà el segell a una de les caselles de la targeta quan s’hagi  acumulat aquesta quantitat. 

Quan es tingui la targeta amb els segells de 10 establiments diferents  adherits a la Setmana del Comerç, s’ha d’entregar a l’Ajuntament. La data  límit per lliurar els llibrets a l’Ajuntament de l’Ampolla és el 31 de gener del  2024. 

Entre tots els llibrets entregats, se celebrarà un sorteig amb tres premis per  valor de 1.000 euros, 500 euros i 250 euros respectivament. Aquests premis  es podran gastar en els comerços adherits a la campanya. Aquest sorteig es  farà en el marc dels actes que s’organitzaran pel Carnaval 2024. 

A més a més, els cent primers llibrets entregats guanyaran directament un  abonament de festes. 

Festa de la Segregació 

Per al següent cap de setmana, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de  l’Ampolla organitza per al divendres 17 de novembre, a les 18.30 hores, un  correbars per diferents bars de l’Ampolla acompanyats de la xaranga  Estrella Band. L’inici del recorregut serà al Pub Comodoro i hi col·labora Pub  Comodoro, Blau Mar, Bar Milanés, Bar Bio Estació i Bar la Bèstia. A les 20.30

hores, a la plaça de l’Estació, s’ha organitzat la degustació popular Fem un  tastet, que estarà amenitzada també per la xaranga.  

El dissabte 18 de novembre coincidint amb la Festa de la Segregació, a les  11.30 hores, al port pesquer, hi haurà la prova escalabirres i un vermut  popular. A les 16.30 hores, tindrà lloc la transhumància de vedells a càrrec  de la ramaderia Fernando Mansilla, l’inici serà a l’avinguda de la Generalitat  (Pont de la Guixa). A les 20.30 hores, al Casal Municipal de l’Ampolla, tindrà  lloc el sopar popular de la Segregació i ball amb l’orquestra Pensylvania, a  les 2 de la matinada hi haurà discomòbil amb Dj. Lluís Torralbo i The  Memories. 

El punt final el posarà el diumenge 19 de novembre, a les 19 hores, a la  plaça de l’Estació el concert de Miquel Rullo i una xocolatada popular.