La productora d’espectacles Feel Dance Entertainment està treballant per portar als escenaris un nou musical, ‘Ego Femina’, que tindrà una producció íntegrament ebrenca i que servirà per celebrar l’apoderament femení. El nou musical es va presentar el passat cap de setmana en un acte a Amposta al Teatre de la Lira. L’espectacle comptarà amb una posada en escena, totalment en directe, amb una vintena de ballarines a l’escenari (totes dones de diferent edat, condició física i estatus social), música i veu en directe, sota la direcció artística d’Eric Bertomeu i la direcció musical de Joan Rovira.

‘Ego Femina’ (Jo, dona), és  una obra que va més enllà de l’entreteniment i aborda temes fonamentals de l’apoderament femení. El text del guió teatral ha estat escrit per la deltebrenca Tere Bo i explica una història de superació personal d’una dona, que  després de patir una forta crisis personal, troba amb el ball el mitjà per sortir-se’n i continuar endavant. El musical està ambientat en una escola de dansa i explica els somnis de les protagonistes d’Ego Femina , la seua lluita en el dia a dia, per trobar-se a si mateixes per tal de descobrir la seua veritable felicitat i la seua història s’entrellaçarà amb els temes musicals de les grans dives de la música internacional com Tina Turner, Aretha Franklin, Witney Houston i Christina Aguilera. 

‘Ego Femina’ és un  musical “que enalteix les dones: “Ego Femina no només és un espectacle, sinó un reconeixement sincer i una expressió artística de l’apoderament femení a les Terres de l’Ebre”, ha dit Eric Bertomeu. Cal tenir en compte totes les representants del cos de ball formen part de la comunitat de l’escola de ball Feel Dance de Deltebre. 

Un musical amb talent 100% ebrenc

Ego Fèmica és un musica de creació pròpia i compta en tot el seu procés de producció amb talent 100% ebrenc. Des dl guió escrit per Tere Bo, la direcció musical del Joan Rovira, les  coreografies d’Ariadna Gòmez i Rubén Rodríguez, les cantants encapçalades per Ana Chiva, les ballarines del cos de ball de Feel Dance, el vestuari a càrrec de la dissenyadora Eva Humo i amb la caracterització i maquillatge de Cristina Jobs.

Feel Dance Entertainment ha començat ara amb la producció i assajos d’Ego Fèmina i espera poder-lo portar a escena al mes de març, coincidint amb la celebració del 8M.