L’equip benjamí de la UE Tortosa Ebre ha estat el guanyador del torneig Avatars Cup’23, que va disputar-se el passat  dimecres dia 6 de desembre al Camp de l’Aube-Jesús i Maria amb un total de 14 equips participants en categoria benjamí. El torneig, organitzat per Aleix Franch, director esportiu dels Avatars Academy, ha arribat ja a la 7a edició i va ser tot un èxit: “Un gran dia de futbol on es van veure uns grans partits i amb molt d’ambient i joc net”.

El benjamí de la UE Tortosa Ebre, va ser el campió després de guanyar per 3-1 a la final al Nàstic de Tarragona. Els benjamins dels Avatars Academy, van fer un gran paper sense perdre cap partit, quedant com a tercers classificats del torneig després de ser eliminats a la tanda de penals a les semifinals pel Tortosa Ebre. El quart lloc del torneig va ser per al Baix Maestrat, mentre que el CF Vila-seca va ser el 5è classificat en guanyar al Vinaròs A i es va emportar el premi a la millor afició del torneig.
Dintre del 7 ideal del torneig van ser escollits. Pol Vila i Joey dels Avatars, Unai i Musa del Tortosa Ebre, Alexandru del Nàstic, Àlex del Vila-seca i Arnau del Baix Maestrat.