Deltebre impulsa una nova edició del Parc Nadalenc amb una nova ubicació, noves activitats i amb atenció a la diversitat. Així, del 27 al 29 de desembre obrirà portes una nova edició del Parc Nadalenc de Deltebre, el qual constarà enguany de set espais diferenciats i amb activitats per a tots els xiquets i xiquetes d’entre 3 i 12 anys. A més enguany s’ha canviat d’ubicació i tindrà lloc al pavelló Josep Luque. Vicky Albiol és la regidora d’Infància, gent Gran i Benestar:

Entre aquestes activitats destaquen, per exemple, inflables, contacontes, cinema, karaoke, taller de DJ, esports, ball, manualitats, gimcanes, tallers artesans, cultura digital, etc. També cal destacar que en aquesta edició s’ha incorporat un equip especialitzat que promou un conjunt de mesures i suport per dur a terme activitats i tallers inclusius, amb el corresponent acompanyament.

El Parc Nadalenc va obrir les portes aquest dimecres 27 de desembre i estarà obert al públic fins avui divendres. L’horari d’obertura del parc nadalenc serà de 10h a 13h pel matí i de 16h a 19h per la tarda. A hores d’ara, al voltant de 130 xiquets i xiquetes ja han visitat el Parc i han gaudit de les activitats ofertes. El preu de l’abonament, per als tres dies, és de 10 € i l’entrada puntual ascendeix a 5 €.