L’enginyer de Deltebre Joan Sebastià Navarro s’ha proclamat Campió de Rally Dakar 2024 amb l’equip Audi després que el pilot  Carlos Sainz aconseguís el primer lloc de la general en una última etapa avui de tràmit. Esta tarde a partir de las 7 rebran el trofeu de campions del rally más dur del planeta.

Es tracta d’un triomf històric ja que  és la primera vegada en la història del Rally Dakar que guanya un cotxe amb propulsió híbrida (gasolina i elèctric), un fet en el que el cap d’enginyers, Joan Sebastià Navarro, hi ha tingut molt a veure.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha felcitat l’enginyer de Deltebre a través de les xarxes socials: “Orgull de poble en majúscules en veure com el talent, la capacitat i l’estratègia de Joan Sebastià Navarro han estat claus per entendre la victòria de Carlos Sainz en aquesta edició del Rally Dakar! Joan Sebastià, una persona humil, però amb un talent impressionant que ens desperta orgull i que projecta Deltebre i el nostre Delta de l’Ebre ben i ben amunt. Moltes felicitats, Joan Sebastià, i a tot l’equip Team Audi Sport de Carlos Sainz, per aquesta victòria!”