La vicepresidenta tercera del Govern de l’Estat i ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera, ha anunciat que tornaran a convocar la Comissió Bilateral Estat-Generalitat pel Delta de l’Ebre. Una reunió que  servirà -ha dit- per presentar el Pla definitiu de Protecció del Delta.

La ministra ho ha dit al Congrés en resposta a una pregunta de la diputada d’Esquerra Republicana, Teresa Jordà, que va ser consellera d’Acció Climàtica. Jordà ha insistit en la necessitat urgent de tornar a convocar esta comissió bilateral. La primera es va celebrar quan Jordà era consellera. L’escoltem:

En resposta a Jordà, la Ministra ha dit que es convocarà una nova reunió de la Comissió Bilateral per presentar el Pla de protecció, una pla que ha assegurat és fruit d’un treball minuciós i molt participat.

La Ministra, però, no ha posat data a la celebració d’esta Comissió bilateral. Ribera ha afirmat des del Congrés que és important cooperar, ja que coincideixen competències de tres administracions diferents: estatals, autonòmiques i municipals.