Fins al 24 de febrer, la Biblioteca Delta de l’Ebre de Deltebre ofereix l’exposició Picasso i Catalunya, una impremta indeleble. Aquesta exposició proposa un recorregut per la relació que Pablo Picasso va tenir amb Barcelona i Catalunya, mitjançant els entorns i les seues estades a Barcelona, Horta de Sant Joan, Gósol i Cadaqués.
Més enllà d’aquesta exposició, des de la Biblioteca Delta de l’Ebre també s’han seleccionat una sèrie de llibres sobre la seua obra i la seua vida per conèixer més a fons la figura d’un dels pintors més rellevants de la història.

I pel que fa a l’espai DeltArt, aquest mes de febrer, obre les seues portes a creadors i a artistes amb la iniciativa Espai de creació compartida. La programació, amb les diferents accions que es duran a terme durant les pròximes setmanes, es pot consultar a la pàgina de l’Ajuntament de Deltebre, deltebre.cat
Les exposicions es poden visitar en horari d’obertura de la Biblioteca Delta de l’Ebre. I, la inscripció prèvia als tallers es pot fer mitjançant el correu electrònic deltart@deltebre.cat.