A Deltebre ja està tot a punt per a la celebració del Carnaval i per a la Gran Rua que tindrà lloc este dissabte, 17 de febrer, a partir de les 17.00h.  En motiu de la Rua de Carnaval, Canalte i Delta.Cat (a través del seu canal d’streaming) emetran en directe el pas de totes les comparses pels carrers de Deltebre, així com les actuacions davant el jurat que tindran lloc al Centre Esportiu del Delta.

Per Delta.cat a través de l’streaming propi es podrà veure tot el recorregut de les carrosses des de la seva sortida des de l’avinguda l’Assumpció fins que s’acabi amb l’entrega de premis a l’escenari del Centre Esportiu del Delta.

En el cas de Canalte es farà una programació especial des de les  18.30h fins a les 21.30h, amb les millors imatges del carnaval de Deltebre.

 

Una rua amb prop d’un miler de participants

Un total de 18 comparses amb prop d’un miler de participants pendran part en la Rua que enguany té com  a principal novetat el canvi d’ubicació, ja que en la seu part final, la rua enfilarà l’avinguda Goles de l’Ebre per creuar l’avinguda del Canal i arribar fins al Centre Esportiu. Un cop acabe la Rua, i després de l’entrega dels premis hi haurà sopar popular, música en directe i festa jove.