El cap de setmana del 23 i 24 de març, l’Ampolla tornarà a ser l’epicentre del cicloturisme a les Terres de l’Ebre amb l’arribada de la IVa edició de la SB Hotels La Garba, la prova de gravel de referència al Delta de l’Ebre.

Aquesta proposta cicloturista no competitiva ofereix l’oportunitat de conèixer les Terres de l’Ebre a través del ciclisme, en concret del gravel, i descobrir aquest territori declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO el 2013.

Aquesta edició arriba carregada de novetats, la principal és la incorporació de SB Hotels com a patrocinador principal i title sponsor de l’esdeveniment. L’acord de patrocini permetrà a les dues marques unir forces i continuar treballant per a la promoció del cicloturisme a les Terres de l’Ebre.

La segona novetat és la incorporació de dues distàncies noves: Lo Cabrit de 130 km i +1.600 m i Lo Flamenc de 335 km i +5.700 m, aquesta darrera està pensada per al bikepacking i l’ultraciclisme.

Aquestes estaran acompanyades de les distàncies de les darreres edicions: Lo Manoll de 80 km i +35 m, La Garba de 120 km i +50 m i La Cabra de 235 km i +4.500 m. Les dues distàncies més curtes recorren els dos hemideltes del Parc Natural del Delta de l’Ebre, en canvi, les tres distàncies més llargues passen per les serres de Cardó i el Parc Natural dels Ports.

Les rutes estan dissenyades per a bicicletes gravel, però les BTT i les e-bike també hi tenen cabuda. Els recorreguts no estan marcats físicament, és a dir, que s’haurà de navegar per les rutes amb un dispositiu GPS. Els recorreguts no es fan públics fins a uns dies abans d’esdeveniment, així que l’aventura està assegurada!