L’Ampolla va ser aquest diumenge 10 de  març l’escenari de la cursa ‘5.000 i 10.000 de l’Ampolla’. Amb 220  participants, ha estat l’edició amb la xifra més elevada d’inscrits, xifres que  confirmen la seva consolidació com a cursa d’atletisme de referència al  territori.

En la categoria d’absolut masculí dels 10 quilòmetres, la victòria va ser per  a Musa Sowe, seguit de Sergi Villela i en tercera posició va quedar Alberto  Prados. En la categoria d’absolut femení, el primer lloc va ser per a Agnès  Abella, en segona posició va quedar Neus Lluch i la tercera en el podi va ser  Anna Rebull.

En la carrera de 5 quilòmetres, la victòria en la categoria d’absolut masculí  va ser per a Marc Benavent, seguit d’Hugo Domínguez i de Màxim Valencia.  En la categoria d’absolut femení, les primeres a arribar a la meta van ser  Angelina Díaz, seguida d’Alba Fosch i Queralt Casacubierta.

Pel que fa als corredors locals, en la prova dels 10K el guanyador van ser  Gerard Badia, i en la carrera dels 5K els corredors locals que van arribar  primer a la línia de meta van ser Pau Capera i Eva Llopis.