El jove empresari de Deltebre Joaquim De la Cruz ha estat seleccionat per la prestigiosa revista de finances Forbes com un dels joves empresaris de menys de 30 anys amb més influència a la Unió Europea. De la Cruz ha estat inclòs a la llista ‘Forbes Under 30 Europe 2024’, on hi figuren 300 joves emprenedors que han recaptat més de mil milions de dòlars per a empreses que estan reinventant el sector del transport per carretera, lluitant contra el canvi climàtic o redefinint l’atenció a les persones grans, entre altres iniciatives. De l’Estat espanyol han estat seleccionats un total de 8 jóvens més, entre ells Aitana Bonmatí, la futbolista del Barça que ha estat seleccionada en la categoria d’esports i jocs.

Joaquim de la Cruz ha estat seleccionat en el sector finances com a co-fundador i CEO de Flanks, una companyia que ofereix un programari que pot automatitzar fins al 80% del treball manual que han de fer els gestors de patrimonis, treballant directament amb empreses d’assessorament financer. Segons destaca Forbes, des del seu llançament l’any 2018, Flanks s’ha associat amb empreses com BRITech, OpenFinance, Additiv i Njorda, entre altres, i ha recaptat més de nou milions d’euros en finançament.

A través de les xarxes socials l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha felicitat De la Cruz, que va ser el convidat d’honor en la celebració dels 46 anys de la Segregació de Deltebre, l’any 2023:  “Orgullosos de saber que Quim De La Cruz, qui va ser convidat d’honor dels 46 anys de Deltebre aquest 2023, ha estat seleccionat per la revista FORBES com un dels trenta joves europeus més rellevants en l’àmbit de les finances amb el seu projecte Flanks. Moltes felicitats Quim! Orgull de poble!”.

També el portaveu d’ERC, Joan Alginet, ha felicitat Joaquim de la Cruz a través de les xarxes socials: “La revista Forbes, una de les més prestigioses d’Estats Units, reconeix al jove deltebrenc Quim de la Cruz com un dels 30 joves influents d’Europa. És sense cap mena de dubte un reconeixement que ens ha d’enorgullir com a poble i com a Delta, perquè és fill i net d’una família humil i pagesa”.