Este dissabte l’Associació  Cultural Tempo Teatre de Sant Jaume d’Enveja dona el tret d’inici a les 35es Jornades de teatre. Enguany s’han programat un total de 4 obres entre els mesos d’abril, maig, juny i juliol.

L’estrena serà este dissabte a l’Auditori de Sant Jaume amb l’obra ‘Sense apuntador’ d’Amalgama Teatre, una companyia amateur de Barcelona. Jaume Pardo, vicepresident de tempo Teatre, explica l’aposta feta enguany per mostrar altres projectes de teatre amateur fet al país.

A més, d’Amalgama teatre, l’11 de maig participarà la companyia Pastisset de Tortosa amb l’obra ‘Taxi’ i les dos últimes representacions aniran a càrrec dels grups més joves de Tempo Teatre. El 8 de juny serà el torn d’Un Riure Màgic amb la representació de ‘l’Art de la Sorpresa’ i les jornades clouran amb ‘La paradoxa d’Epimènides‘, una comèdia que portaran a escena el grup ‘La boheme‘ de Tempo teatre.

Totes les representacions es faran a l’Auditori de Sant Jaume d’Enveja. El preu de l’entrada és de 8 euros, tot i que es pot traure un abonament de 22 euros per les 4 obres.