L’Ajuntament de Deltebre, que es troba immers en la celebració de Mescla i Deltafira, ha celebrat avui l’acte institucional de celebració del 47 anys del municipi, que es va segregar de Tortosa, un 20 de maig de l’any 1977. L’acte ha comptat amb la portera, Fàtima Fabra, com a Convidada d’Honor en un acte que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Deltebre este matí, en una sala de plens plena de gom a gom de familiars, amics i seguidors de Fàtima. La jove portera compta amb una àmplia trajectòria professional com a futbolista en diferents clubs de Castelló, Santander, Còrdova o Portugal i recentment s’ha proclamat campiona de la Queens league. 

Fabra, ha agraït l’homenatge que ha rebut avui en este acte dels 47 anys del muniicpis de Deltebre:

Per la seva banda l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha insistit que Fàtima Fabra és una de les persones que a través de la seva professió i expertesa ajuda a projectar el nom de Deltebre a l’exterior:

Com hem dit l’acte dels 47 anys de Deltebre s’emmarca en la celebració de Mescla i Deltafira que clourà just esta nit de dilluns 30 de maig, després de 3 dies de moltíssima activitat.