Deltebre ha tancat una nova edició de Mescla, superant tots els rècords de participació amb més de 94.751 degustacions servides al llarg dels tres dies de fira. Esta xifra supera en escreix les 67.000 servides en la darrera edició i deixa molt lluny les 27.000 distribuïdes  durant la fira de l’any 2022.  

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “estem davant d’un èxit absolut i rotund que  mai ens podíem imaginar quan vam començar, l’any 2016, a idear i a impulsar aquesta fira”.  Soler ha reafirmat que “DeltaFira i Mescla són orgull de poble, són aparador del bo i millor del  nostre producte, cuina paisatge, i són també un clar exemple de la immensa transformació  que està vivint Deltebre durant aquests darrers anys”.  

Soler ha agraït a totes les persones, empreses, comerços, col·laboradors i col·laboradores  que han fet possible aquesta nova edició de Mescla. Una edició que ha emplenat de forma  permanent el recinte durant els seus tres dies, del 18 al 20 de maig, i que ha comptat amb la  participació de sis cuiners amb Estrella Michelin, més d’una vintena de demostracions de  cuina, i més d’una quarantena d’activitats entre les quals, per exemple, cal destacar els tastos  de Mescla de Bord.