El cap de setmana de l’1 i 2 de juny Sant Jaume d’Enveja celebrarà la tercera edició d’Ens Movem per l’ELA, una jornada esportiva i solidària que té com a objectiu donar visibilitat a la malaltia i recollir fons per a la investigació de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica donant suport a la lluita del veí de Sant Jaume, afectat d’ELA, Ildefons Oliveras.

Per a dissabte 1 de juny s’ha organitzat la ja tradicional cursa-caminada que serà de 6 km i sortirà a les 10 del matí. Posteriorment hi haurà la travessa nedant l’Ebre amb dos recorreguts de diferent distància i que comptarà amb la presència del nedador professional Jordi Cervera.

Dissabte en el marc de la jornada Ens Movem per l’Ela també hi haurà activitats paral·leles en les que hi participaran diferents associacions i la jornada acabarà en una rostida popular.

Pel que fa a diumenge 2 de juny i aprofitant el 75è aniversari de la UE Sant Jaume s’ha organitzat un partit de futbol entre els veterans de l’equip local i els del FC Barcelona. El partit tindrà lloc a les 11 del matí al Camp de Futbol Salvador Gisbert i tot el recaptat anirà destinat a la Fundació Miquel Valls. Ildefons Oliveras ha agraït la implicació del poble de Sant Jaume en la lluita contra l’ELA:

L’alcaldessa de Sant Jaume, Teresa Solsona, ha explicat que esta jornada pretén donar suport a tots els malalts d’ELA i donar-los el missatge que no es troben sols en esta lluita contra la malaltia

Per tant, 1 i 2 de juny Sant Jaume es solidaritza un any més amb els malalts d’Ela amb esta doble jornada esportiva i solidària.