L’Ampolla es posiciona com a únic poble de les Terres de l’Ebre que duplica la població en època estival, segons publica el mitjà de comunicació ‘Setmanari l’Ebre’ basant-se en dades de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat).

L’any 2022, en termes absoluts, l’Ampolla va tenir una població estacional a l’estiu de 3.791 persones, que per percentatge equival a un augment del 106,4% en el nombre d’habitants, segons les dades corresponents a l’estimació de població estacional de l’Idescat.

Des de l’Ajuntament de l’Ampolla destaquen que “esta bona ocupació turística és el fruit del treball que es du a terme des de l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament, promocionant l’Ampolla com a destí de natura, gastronomia i familiar. A això se li suma l’esforç i la implicació de tots els agents turístics i d’activitats que s’ofereixen al municipi”.

A més, des del govern muniicpal destaquen  que l’Ampolla “disposa de la cobertura de serveis necessària per tal de garantir la demanda que aquest augment de població estacional requereix”. Així, tant la recollida d’escombraries, la previsió de subministraments i altres factors “estan preparats perquè tant veïns com visitants puguin gaudir d’uns serveis en òptimes garanties”.