El pavelló poliesportiu de Sant Jaume d’Enveja acollirà este cap de setmana, dissabte  15 i diumenge 16, les finals nacionals de gimnàstica rítmica nivell A de conjunts, duos, trios i quartets, així com la competició individual. La final està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià i la UCEC, la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Dissabte, al pavelló de Sant Jaume d’Enveja estan citades dissabte esportistes de tot Catalunya per disputar la final nacional de gimnàstica rítmica de nivell A de conjunts, duos, trios i quartets amb una previsió total de setanta-quatre exercicis, quaranta-nou al matí i vint-i-cinc per la tarda, i amb la participació de prop de 400 gimnastes. Diumenge serà el torn de la final individual, que com el dia anterior comptarà amb participants en totes les categories (benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil). El segon dia s’esperen un total de cent quaranta-cinc actuacions individuals, vuitanta-quatre al matí i seixanta-una per la tarda.

Juntament amb Sant Jaume, les Terres de l’Ebre també acolliran la final nacional de futbol sala, en este cas al pavelló de Remolins de Tortosa. Víctor Grau, president de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre, espera que es pugui gaudir d’un gran cap de setmana en l’àmbit de l’esport de promoció, “els jocs esportius escolars són una fórmula extraordinària per formar infants i joves en valors de responsabilitat a través de l’esport, i des dels consells esportius ebrencs volem contribuir a fer-ho possible organitzant les finals nacionals. Volem continuar donant un bon nivell als nostres esdeveniments, fet que es pot aconseguir gràcies al suport dels ajuntaments per la cessió de les instal·lacions, les entitats esportives implicades així com els tutors de joc i tot el personal col·laborador que ens donen suport“.