L’alumnat de cinquè de l’Escola Sant Miquel de Deltebre ha participat este dijous en la Fira de Futurs Emprenedors Rurals que impulsa el Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i del Montsià. Aquesta fira clou el projecte FER.cat que té com a objectiu fomentar l’emprenedoria de l’alumnat de 5è i 6è de primària d’escoles de les dos comarques.

En la jornada l’alumnat ha pogut exposar la creació dels projectes empresarials que han treballat durant el curs. Des de l’Escola Sant Miquel s’han presentat 8 projectes amb idees tan originals com ambientadors aromàtics amb plantes del Delta, un dispositiu per a regular el consum d’aigua, una caixa flamenc musical, una original vidriola,  una caixa musical, un joc de taula per conèixer el Delta o una sala de relaxació per a escoles i instituts.

En la jornada hi han participat fins a 140 alumnes de quatre col·legis de les Terres de l’Ebre que han pogut exposar la creació dels seus projectes en una fira que s’ha dut a terme als jardins de la seu del Consell Comarcal del Baix Ebre.