Este divendres, 21 de juny, finalitzava el primer Consell Municipal de la Infància, el qual es renovarà una vegada comenci el vinent curs escolar. Unes sessions que han permès detectar les necessitats dels infants, i escollir, entre altres coses, la accions de la Diada de l’Infant de la Festa Major i la temàtica del Concurs de Dibuix de la DeltaFira.

El Consell Municipal de la Infància començava  a caminar el passat 20 de novembre, amb la seua de constitució, la qual es va dur a terme al Saló de Plens de l’Ajuntament de Deltebre i en el marc del Dia Universal dels Drets de l’Infant que s’impulsa des de l’ONU.

En la sessió de constitució van participar 23 xiquets i xiquetes, d’entre 8 i 12 anys, corresponents als cursos de tercer, quart, cinquè i sisè de primària de les escoles de l’Assumpció, Sant Miquel i Riumar, i també de l’escola de música municipal Espiga d’Or.

Així doncs, el Consell Municipal de la Infància neix amb l’objectiu de fomentar els valors de la participació i de la democràcia, però també de crear espais de trobada, de reflexió i de diàleg per garantir que la veu dels representants al consell tingui repercussió en les polítiques municipals de l’Ajuntament de Deltebre.