Deltebre Dansa va posar punt final a aquesta dinovena edició amb l’espectacle “Ambulant”, de Fam Productions. Una història que gira entorn d’un petit circ que busca lloc per a instal·lar-se. El director de Deltebre Dansa, Roberto Olivan fa balanç d’aquesta edició: “Ha sigut espectacular. El retorn que hem rebut de tots els participants i els assistents als espectacles és immens. Les ganes de tornar de tothom, tant dels que ja coneixen Deltebre Dansa com dels que no”.

El director del festival també ha destacat el vincle que el públic va poder crear amb l’organització gràcies al Deltebre Dansa: “Diria que els espectacles són una excusa per a conviure i veure altres maneres de pensar, de crear xarxa; una altra forma de veure el món. Més enllà de si ens agrada la dansa o no, el que ha passat aquí és molt humà”, reconeix.

Acaba així un certamen que ha acollit més de 25 espectacles al nostre Parc Natural, amb gairebé 10.000 espectadors i prop de 300 professionals de la dansa i el circ contemporani de 50 nacionalitats diferents.