El tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, i la regidora d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, han visitat aquest matí l’evolució de les obres d’ampliació i de millora de l’Escola Bressol l’Hortet que s’estan duent a terme en l’actualitat. Una actuació que està previst que finalitzi abans de l’inici del vinent curs, i que permetrà ampliar en 58 les places dirigides als xiquets i xiquetes.

Les obres consisteixen en la creació de tres noves aules, l’ampliació d’espais i també la reforma de quatre aules existents. A més, a la zona exterior, s’habilitarà una zona amb tendals, cautxú i es plantaran més arbres. En aquest sentit, el tinent d’alcaldia de #DeltebreProjecció, Francisco Castro, ha detallat que “estem treballant per adequar les instal·lacions de manera que els xiquets i xiquetes, com també les seves famílies, puguin gaudir d’un nou espai i d’un nou equipament adaptat a les seves necessitats”.

 El vinent curs, l’escola bressol podrà oferir fins a 169 places. És a dir, 58 places més de les que ofereix actualment. La regidoria d’Infància, Gent Gran i Benestar, Vicky Albiol, ha afirmat que “amb l’ampliació donem resposta a la futura demanda existent a conseqüència de la gratuïtat de les places I2 i, al mateix temps, impulsem la millora dels espais”.

 La inversió per executar aquestes obres ascendeix a 565.461,40 €, i és finançada entorn d’un 85% mitjançant una subvenció de la Generalitat de Catalunya a partir de les gestions del Govern municipal.