Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Deltebre s’ha unit a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, la qual compta amb diferents activitats. Una d’elles s’ha realitzat aquest mateix divendres a la tarda, i ha constat en tallar un tram d’una de les artèries principals del municipi, l’avinguda Goles de l’Ebre, per ubicar al carrer diferents activitats i comerços.

Durant la tarda, els veïns i veïnes han gaudit d’activitats com jocs infantils, ball, birles, pintura, elaboració de pastissets, música en directe, jocs de taula, lluita del bac i twirling. A més, comerços afectats pel tall de carrer també han ubicat les seves parades a l’exterior. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha agraït la implicació de totes les persones i entitats que fan possible les activitats d’aquest cap de setmana i ha explicat que “aquestes accions són una mostra del nostre compromís per fomentar polítiques que caminin en la línia de la sostenibilitat i la cura del medi ambient i del nostre Delta”.

La regidora d’Enfocament Turístic, Sostenibilitat i Platges, Lola Casanova, ha subratllat que “amb aquesta iniciativa pretenem sensibilitzar a la ciutadania, ja que més enllà de responsabilitzar-nos col·lectivament en la reducció de les emissions, el desplaçament a peu ens origina punts de trobada i espais de cohesió més saludables per a tothom”.

El diumenge també se celebrarà una altra activitat relacionada amb la mobilitat sostenible. Es tracta d’una gimcana, que es durà a terme al Parc del Riu, amb diferents proves per a tota la família i premis per als participants. A banda d’aquestes dues actuacions, des de l’Ajuntament de Deltebre també s’ha impulsat una campanya per promoure que l’alumnat vagi al seu centre educatiu amb bicicleta o a peu.