Des d’aquest mateix dissabte, els 1.210 usuaris i usuàries del Centre Esportiu del Delta podran gaudir d’una renovada sala de fitness gràcies a la instal·lació de 25 noves màquines de treball muscular i càrdio. Amb aquesta millora, la sala oferirà més de quaranta espais de treball per als abonats i abonades, amb la finalitat d’oferir una major experiència d’entrenament.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “aquesta actuació s’emmarca en la voluntat de continuar millorant els serveis i adequar les instal·lacions del Centre Esportiu del Delta, donant resposta a les demandes i necessitats dels usuaris i oferint un espai modernitzat amb les millors condicions possibles”.

Les noves màquines facilitaran la possibilitat de realitzar entrenaments de força i de resistència, així com treball cardiovascular. Paral·lelament, amb aquesta actuació també s’ha ampliat la capacitat de les sessions BikeIndoor amb noves bicicletes. Les màquines, que s’han instal·lat durant aquesta darrera setmana, s’han adquirit en modalitat de rènting durant els quatre vinents anys. Aquesta actuació suposa una inversió de 53.624,27 €.

Amb la renovació de la sala, el Centre Esportiu del Delta es continua consolidant com un espai de referència de la pràctica esportiva i com a motor del foment de l’esport i de la salut al municipi i al conjunt del Delta de l’Ebre.