L’Ampolla torna a estar present al Delta Birding Festival, esdeveniment dedicat a l’ornitologia i la natura. Aquesta desena edició s’ha inaugurava aquest divendres i s’ha celebrat fins a aquest diumenge.

Un any més, l’Ajuntament de l’Ampolla col·labora activament en aquest esdeveniment amb quatre sortides de ‘birdwatching’ a la badia del Fangar i la costa de penya-segats. Aquestes sortides, molt valorades pels amants de l’albirament d’ocells, són una oportunitat única per descobrir espècies difícils de localitzar que fan del nostre entorn un lloc especial.

Tanmateix, tant les sortides en vaixell com les sortides guiades per l’ornitòleg local Manolo Sánchez fa dies que tenen les places exhaurides. L’èxit i interès per aquestes activitats reflecteixen el gran potencial natural i turístic de l’Ampolla.

Des de la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de l’Ampolla, es continuarà donant suport a iniciatives com aquesta, que remarquen la riquesa del nostre patrimoni natural i consoliden l’Ampolla com a referent de turisme sostenible i de natura.

Per una altra part, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va estar present per primera vegada al Delta Birding Festival. Així ho valoren des del consistori: “Ha estat una experiència increïble, envoltats de natura i d’ocells espectaculars. A més, hem presentat el nou catàleg del nostre municipi, amb totes les coses que hi ha per descobrir”.