Primeres setmanes de feina per al nou delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Joan Castor Gonell. La qüestió del transport públic serà una de les que més titulars generarà per les obres al corredor del Mediterrani. El nou tren Avant entre Tortosa i Barcelona serà una millora per als usuaris de la línia, però la freqüència és “millorable” en paraules del delegat. Al contrari que el breu servei posat en marxa just abans de l’esclat de la pandèmia, el tren també s’aturarà a les estacions de l’Aldea, l’Ampolla, l’Ametlla de Mar, així com a les de l’Hospitalet de l’Infant i Cambrils.

Gonell ha avançat que ja s’ha reunit amb Trens Dignes per traslladar una proposta a Adif i Renfe per aconseguir l’aturada d’alguns serveis Euromed a l’estació de l’Aldea. En una entrevista a Canal 21 Ebre, el delegat també ha avançat la millora de freqüències en diverses línies d’autobús regular de les Terres de l’Ebre durant el mes d’octubre.

Quant a la seguretat, Gonell ha avançat que la Generalitat treballa en la incorporació de més agents de Mossos d’Esquadra, i deixa per a més endavant la possible construcció d’una nova comissaria a les Terres de l’Ebre.

Finalment, el delegat es mostra expectant amb la designació dels nous directors territorials.

Font: Canal 21 Ebre