Este dissabte 28 de setembre tindrà lloc a l’Ampolla la sisena regata puntuable per al Campionat de Catalunya de motos aquàtiques 2024, sota l’organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport de l’Ajuntament de l’Ampolla i el Club Nàutic Ampolla.

Seran vint-i-un anys consecutius de celebració d’aquesta cursa a l’Ampolla i aquest cop són tres les categories convocades: GP1, GP3 i F4. Totes elles només per a motos de conducció dempeus.
L’escenari de la cursa de l’Ampolla serà la cèntrica platja de les Avellanes, indret habitual d’aquesta competició i que ofereix unes immillorables condicions per a la pràctica d’aquest esport, per les característiques de la platja i la protecció natural que ofereix el Delta de l’Ebre davant d’hipotètiques males condicions meteorològiques.

Els entrenaments començaran a les 11 del matí i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria, totes elles puntuables. La regata podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l’Ampolla.