Joan Castor Gonell, continua amb la ronda de reunions institucionals amb els diferents alcaldes de les Terres de l’Ebre. I, este dimecres, el delegat va mantenir respectives reunions amb l’alcaldessa i alcaldes de Sant Jaume d’Enveja, Camarles i Deltebre.

Els tres alcaldes han traslladat les eus sensacions a través de les seus respectives xarxes socials. Així, Teresa Solsona, alcaldessa de Sant Jaume ha destacat que la reunió ha estat “molt profitosa, i s’han tractat temes de gran interès per al municipi i el Delta de l’Ebre”. Hem de recordar que Solsona agafava l’alcaldia després de 20 anys de govern socialista a Sant Jaume d’Enveja, amb Joan Castor Gonell al capdavant, el 17 de juny de 2023.

Pel que fa a l’alcalde de Camarles, Joan Curto, ha destacat que la trobada amb el delegat  reforça les relacions que permeten millorar el benestar de la ciutadania, així com el desenvolupament del territori i del municipi.

Per últim, Lluís Soler, alcalde de Deltebre, explicava que tant el delegat com el consistori deltebrenc comparteixen “la lluita per defensar el Delta”. I que “està convençut que des de la seva nova responsabilitat, com a delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, mantindrem els punts de trobada, per salvaguardar el Delta de l’Ebre”.

Pel que fa al municipi de l’Ampolla, el seu alcalde, Francesc Arasa, manifestava que encara no han tancat una reunió amb el delegat. I que aquesta, segur, és durà a terme en els pròxims dies.