L’Ampolla ha estat el centre de celebració del 30è Aniversari de la Penya Barcelonista de l’Ampolla, amb activitats que han congregat aficionats de tot el territori.
El dijous, a la sala de plens de l’Ajuntament, hi va haver un col·loqui sobre la història de les penyes barcelonistes, a càrrec de Salva Torres. Una xerrada que es va centrar en anècdotes i fets històrics que van repassar l’evolució d’aquestes entitats al llarg dels anys.

El dissabte, després d’un esmorzar per als representants de les 31 penyes participants, es van rebre les autoritats i es va gaudir d’una cercavila amb els estendards de les penyes, creant un ambient festiu pels carrers de l’Ampolla. Un dels moments més especials va ser el descobriment de la nova placa commemorativa del 30è aniversari de la penya del municipi.

El dinar popular va reunir unes 185 persones, un esdeveniment que va comptar amb la presència destacada de Josep Ignasi Macià, directiu del FC Barcelona, l’exjugador Pere Valentí Mora, així com altres membres del Consell Consultiu de Penyes. Els parlaments i el repartiment de regals commemoratius van posar el punt final a aquest dia.