A partir d’aquesta setmana, coincidint amb el Dia Mundial del Canvi Climàtic, que és aquest dijous 24 d’octubre,  entren en funcionament 2 Minideixalleries que s’han instal·lat a Camarles i Lligallos. La finalitat és gestionar tots aquells petits residus que anomenem “residus especials” i que requereixen un tractament especial per evitar efectes perjudicials en el Medi Ambient i en la salut de les persones, com per exemple cartuxos d’impressora, piles i bateries de mòbils, bombetes, restes de material escolar…

Així mateix, per a celebrar el Dia Mundial del Canvi Climàtic, el cap de setmana del 25 al 27 d’octubre, es podrà participar en un Scape Room sobre Emergència Climàtica i Salut Planetària a la Coberta 1 d’octubre de Camarles, organitzat per la Diputació de Tarragona.

Aquesta activitat busca sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de la lluita contra el canvi climàtic a través d’una experiència divertida i interactiva. Els participants podran gaudir d’un ambient immersiu, mentre treballen en equip per resoldre enigmes i desafiaments relacionats amb el medi ambient. Les inscripcions es realitzen a l’Ajuntament de Camarles.