L’Ampolla acull la gravació especial del programa “Cuina amb Etiqueta”. El diumenge 12 d’octubre, a partir de les 9.00 h, es gravarà un programa per promocionar l’ostra i continuar situant l’Ampolla com a referent en la cuina d’aquest producte cultivat a la nostra badia.
La gravació del programa “Cuina amb Etiqueta” es durà a terme al port esportiu del Club Nàutic l’Ampolla, en una jornada dedicada a posar en relleu la riquesa gastronòmica del nostre territori, especialment amb l’ostra del Delta.
Com a xef convidat hi participarà Jeroni Castell, que compta amb una trajectòria destacada i aposta per productes locals i tècniques innovadores. Com a veïns i col·laboradors locals, comptarem amb la participació de Xavi Cabrera i Carles Fernández, que aportaran el seu coneixement i la seva perspectiva del territori.
La gravació començarà a les 9.00 h i, més tard, cap al migdia, el públic assistent podrà gaudir d’una demostració de cuina en directe, amb degustació i interacció amb el xef.
© Copyright 2024
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.