L’IRTA estudia com el pop pot ajudar a combatre l’expansió del cranc blau al delta de l’Ebre
L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) estudia com els pops poden ajudar a combatre l'expansió del cranc blau al ...
Llegir mésDetailsL'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) estudia com els pops poden ajudar a combatre l'expansió del cranc blau al ...
Llegir mésDetailsAcció Climàtica ha aprovat el projecte de la federació Prodelta amb què l'IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària) i ...
Llegir mésDetailsAquesta setmana set artistes han conviscut amb els pastors que estan fent la transhumància primaveral dels bous a les Terres ...
Llegir mésDetailsLa nova comissió de protecció del delta de l'Ebre anunciada per la consellera Jordà ha de materialitzar la reivindicada comissió ...
Llegir mésDetailsEl parc natural del delta de l'Ebre ha posat en marxa un concurs d'idees per promoure la mobilitat sostenible i ...
Llegir mésDetailsEl Moviment Social Delta de l'Ebre ha volgut col·laborar amb el Banc dels Aliments per tal d'ajudar a pal·liar l'impacte ...
Llegir mésDetailsEl delta de l'Ebre és l'espai idoni i "modèlic" per implementar la producció de microalgues i macroalgues marines, un sector ...
Llegir mésDetailsEl projecte europeu Life PINNARCA "s'aferra" als pocs individus i poblacions resistents de nacres per desplegar actuacions urgents de protecció ...
Llegir mésDetailsEl GALP Mar de l'Ebre, des de la seva posada en marxa el 2016, ha repartit 2,3 milions d'euros en ...
Llegir mésDetailsEl Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un seguit d’avisos de situació meteorològica de perill a totes les Terres de l’Ebre. El més ...
Llegir mésDetails© Copyright 2024
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.