Mari Carmen, propietària del forn de pa Bru de l'Ampolla, ens parla del seu negoci: un forn de llenya...
Llegir mésDetailsCristina Iglesias, impulsora de Clon Factory i creadora de la marca Babyclon, acompanyada de son germà Eugeni Iglesias, ens...
Llegir mésDetailsAvui al #Recapte: - Cristina Iglesias, impulsora de Clon Factory i creadora de la marca Babyclon, acompanyada de son...
Llegir mésDetailsAvui al #Recapte: - Rafel Prades, tècnic de Protecció Civil ens explica quan, com i perquè es posen en...
Llegir mésDetailsRepàs a l'actualitat esportiva del cap de setmana. Una informació del periodista i company, MIchel Viñas, de Minut 91...
Llegir mésDetailsCarol Rovira, ens parla de l'espectacle que obrirà l'Any del 750 aniversari del Consolat de Mar a Tortosa.
Llegir mésDetailsAvui al #Recapte: - Carol Rovira, ens parla de l'espectacle que obrirà l'Any del 750 aniversari del Consolat de...
Llegir mésDetailsAvui al #Recapte: - Ingrid Santiago, ens parla de la cinquena edició de la ruta de tapes, "Volta i...
Llegir mésDetailsIngrid Santiago, ens parla de la cinquena edició de la ruta de tapes, "Volta i Tapa't", apadrinada pel xef...
Llegir mésDetailsLlúcia Castaño, membre de l'Associació d’Empreses d’Ecoturisme del Delta de l’Ebre (AEEDE) ens presenta la IV Festa de l’Ecoturisme...
Llegir mésDetails© Copyright 2024
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.