Avui, dijous, hem repassat l'actualitat amb Josep Pitarch, fent especial atenció a què diu la premsa sobre les reaccions...
Llegir mésAvui, dijous, hem repassat l'actualitat amb Josep Pitarch, fent especial atenció a què diu la premsa sobre les reaccions...
Llegir mésLa nostra bibliotecària de capçalera, Neus Bertomeu, avui ens ha portat llibres per poder aprendre a treure el màxim...
Llegir mésLa nostra bibliotecària de capçalera, Neus Bertomeu, avui ens ha portat llibres per poder aprendre a treure el màxim...
Llegir mésAvui dimecres, al Recapte hem dedicat la primera part del programa a parlar sobre els esdeveniment succeïts arreu de...
Llegir mésAvui dimecres, al Recapte hem dedicat la primera part del programa a parlar sobre els esdeveniment succeïts arreu de...
Llegir mésAl Rebost d'avui, el nostre company Gustavo Turon ens ha portat a conèixer el concurs d'arrossejat de l'Ametlla de...
Llegir mésAl Rebost d'avui, el nostre company Gustavo Turon ens ha portat a conèixer el concurs d'arrossejat de l'Ametlla de...
Llegir mésAvui, com cada dimarts, hem fet un programa eminentment gastronòmic, amb la companyia de Gustavo Turon i el seu...
Llegir mésAvui, com cada dimarts, hem fet un programa eminentment gastronòmic, amb la companyia de Gustavo Turon i el seu...
Llegir més© Copyright 2024
Per oferir les millors experiències, utilitzem tecnologies com ara galetes per emmagatzemar i/o accedir a la informació del dispositiu. Donar el consentiment a aquestes tecnologies ens permetrà processar dades com ara el comportament de navegació o identificadors únics en aquest lloc. No consentir o retirar el consentiment, pot afectar negativament determinades característiques i funcions.