19 de setembre de 2020
10:54

Teresa Cunillera es compromet a treballar amb l’Ajuntament de Deltebre pel futur del municipi

2019-03-08T17:50:46+01:0012 de novembre de 2018|Economia Notícies|

L’Ajuntament de Deltebre ha aprofitat la visita de la delegada del Govern de Catalunya, Teresa Cunillera per explicar-li les mancances i els problemes del municipi. Cunillera ha visitat les noves passarel·les de fusta de la platja de Riumar que es van renovar a principis d’any.

Cunillera també ha vist de primera mà la situació de la zona de la platja de la Marquesa i l’accés del Fangar.  Durant la seva visita, l’alcalde de Deltebre i la delegada del Govern Espanyol han parlat d’actuacions necessàries de curt o a llarg termini.

Finalment, Cunillera ha refermat el seu compromís amb Deltebre i amb els problemes que l’envolten